Μια ευχάριστη έκπληξη είχε ο Μάριος Πρίαμος!

Ο μικρός Λάμπρος που τα τελευταία χρόνια νοσηλεύεται στο Ισραήλ, θέλησε να ζωγραφίσει ένα πίνακα και να τον κάνει δώρο στον παρουσιαστή. Την συγκινητική πράξη αποκάλυψε χθες το βράδυ, ο Μάριος Πρίαμος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειξε και το έργο.

Στη λεζάντα δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον ίδιο και την οικογένεια του και να εξομολογηθεί πως μετά από 3 χρόνια όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ακόμη κρατάνε επαφές και μιλάνε σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, έδωσε υπόσχεση πως όταν με το καλό μπορεί να ταξιδέψει πάλι, θα τον επισκεφθεί!

“Εγώ και ο κολλητός μου…Το φιλαράκι μου ο Λάμπρος που τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τον υπέροχο πίνακα που μου ετοίμασε και μου έστειλε από το Ισραήλ. Μεγάλο ταλέντο οφείλω να ομολογήσω.
Πριν από 3 χρόνια συναντηθήκαμε στο νοσοκομείο του Ισραήλ όπου από τότε κρατάμε επαφή και μιλάμε συνεχώς , όπως είχαμε πει ο ένας στο άλλον την πρώτη φορά . Χαίρομαι που κρατήσαμε τον λόγο μας και οι 2.
Ο Λάμπρος Καλλένος φίλοι μου και η οικογένεια του Ο Παντελής η Χριστίνα και η Λίζα είναι οικογένεια μου πλέον και τους ευχαριστώ για αυτό. Άνθρωποι με ανεξάντλητη δύναμη ψυχής.
Σύντομα θα τους επισκεφτώ και πάλι με το καλό όταν μπορέσω να ταξιδέψω .
??THIS IS CYPRUS ??”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ