Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη “Νight Out” ήταν το βράδυ της Πέμπτης 2/2 η Ευγενία Σαμαρά, που πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ALPHA “Σασμός” για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, από καρδιάς για την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά σημείωσε πως «έχει έναν χρόνο που έφυγε ο μπαμπάς μου. Μεγάλο σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δεν ήταν κάτι το οποίο περιμέναμε. Οπότε μπορώ να πω ότι αισθανόμουν πολύ παγωμένη, άδεισα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δεν μπορώ ακριβώς να τα περιγράψω. Για μένα είναι πολύ απελευθερωτικό το ότι τα είχα πει με τον μπαμπά μου όλα. Είχα πει αυτά που με ενοχλούν, είχα πει αυτά που δεν με ενοχλούν, αυτά που αγαπώ, αυτά που μπορεί να με θυμώναν και δεν είχα κάτι που να χρωστούσα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πραγματικά το λέω δημόσια, όχι για κάνεναν άλλο λόγο, με πλήρη συνείδηση να μιλάμε στους ανθρώπους μας και για τα καλά και για τα κακά γιατί, και εγωιστικά να το δεις, έχει προσωπικό όφελος. Νιώθεις ότι δεν έχεις κάποια ενοχή, κάποιο χρωστούμενο και αυτό είναι πολύ απελευθερωτικό».

«Επίσης, δεν θα ήθελα να κρατήσω ενεργειακά αυτόν τον άνθρωπο με θρήνο. Όχι ότι δεν στεναχωριέσαι αλλά δεν ήθελα να τον κρατήσω με μια ενέργεια πως «δεν έπρεπε να φύγεις» ή «γιατί μου το ‘κανες αυτό» ή οτιδήποτε. Θέλω να νιώθει η ενέργεια του, ότι υπάρχει μετά, η ψυχή του ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά, αν με έναν τρόπο αυτό έπρεπε να γίνει, εντάξει», πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά.

«Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα τόσα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε, έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης, οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν, θα ερχόταν και θα βγαίναμε παρέες. Δηλαδή πολύ δικός μας άνθρωπος. Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια και δεν είμαι σίγουρη αν ο χρόνος είναι γιατρός. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα το αποδεχθώ ή θα το λύσω ή θα πω «εντάξει, είμαι καλά με αυτό». Όχι, δεν θα είμαι ποτέ καλά με αυτό. Μου λείπει πολύ και θα μου λείπει αλλά είναι ωραίο να σκεφτούμε αυτά που είχαμε» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Ευγενία Σαμαρά στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ