Τη μάχη που δίνει εδώ και καιρό με τον καρκίνο έχασε σε ηλικία 64 ετών ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Η είδηση προκάλεσε θλίψη ανά το Παγκύπριο, με τον πολιτικό κόσμο να τον αποχαιρετά αναγνωρίζοντας την πλούσια προσφορά του για τον τόπο και στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης προς τους οικείους του.

Λίγες ώρες μετά την δυσάρεστη είδηση, η Χριστιάνα Αριστοτέλους εμφανίστηκε φανερά συναισθητικά φορτισμένη στην σημερινή εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και θέλησε να πει το δικό της συγκινητικό αντίο.

“Με την είδηση θανάτου του Σωκράτη Χάσικου, τα έχουμε αλλάξει όλα στην σημερινή εκπομπή, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει. Ότι και να πούμε, όσα λόγια παρηγοριάς και να ακούσουν οι δικοί του άνθρωποι, τα παιδιά του, ο στενός οικογενειακό περίγυρος, νομίζω δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς μπροστά σε μια τέτοια απώλεια, όταν ένας άνθρωπος έχει φύγει νωρίς και κτυπημένος από τον καρκίνο. Όσοι από εμάς έχει τύχει να τον συναντήσουμε τα τελευταία χρόνια που πάλευε με τον καρκίνο, στεκόταν πολύ δυνατός και ήταν πάντα γενναίος. Να πούμε πως και εμείς εδώ στον Alpha Κύπρου τον αποχαιρετάμε και εμείς σαν εκπομπή φυσικά έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό αφιέρωμα που θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της εκπομπής”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ