Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή. Ένα από τα «χρυσά» παιδιά του αθλητισμού, που κατέκτησε δύο φορές αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες στο άθλημα του Tae Kwon Do, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Η σορός του 43χρονου μεγάλου αυτού αθλητή και μαχητή θα εκτίθεται προς χαιρετισμό από τις 15.00, σήμερα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, ενώ μία ώρα αργότερα θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία και μετά ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Η γενέτειρά του, από το πρωί της Παρασκευής, έχει βυθιστεί στο πένθος. Στο γήπεδο της ιδιαίτερης πατρίδας του που φέρει το όνομά του, οι σημαίες συνεχίζουν να κυματίζουν μεσίστιες και οι κάτοικοι της περιοχής εξακολουθούν να αφήνουν λουλούδια στην είσοδο του γυμναστηρίου που διατηρούσε στην οδό Φιλίππου.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία επιθυμία του ήταν τα δύο μετάλλια του να βγουν σε δημοπρασία. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά του.

Το νέο μήνυμα της Δώρας Τσαμπαζή

Ανείπωτος είναι ο πόνος για την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Δώρα Τσαμπαζή, που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό του. Το βράδυ της Παρασκευής, η δημοσιογράφος κοινοποίησε στο Instagram ένα story που έγραφε: «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα. Συναντηθήκαμε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ