Και ενώ τις εντυπώσεις στο “MasterChef” θα έπρεπε να τις κλέβει  η μαγειρική…τελικά τις κλέβουν οι προσωπικές ιστορίες των παικτών.

Χθες το βράδυ, η 24χρονη Βιβή, σήκωσε μανίκια και αποφάσισε να φτιάξει ένα εντυπωσιακό πιάτο για να καταφέρει να μπει στο ριάλιτι μαγειρικής. Παρόλα αυτά, το βιντεάκι στο οποίο μας συστήνεται, μας συγκίνησε, αποκαλύπτοντας τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Όπως ανέφερε, η σχέση με την οικογένεια της δεν είναι και τόσο καλή, από τότε που τους ανακοίνωσε πως είναι γκέι.

Όπως ανέφερε:

“Καλώς ή κακώς οι καταστάσεις με έκαναν να μεγαλώσω πιο γρήγορα. Από τα 18 μου είμαι μόνη μου, ήρθε σε ρήξη η οικογένειά μου όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι γκέι και μετά είχαμε τις φουρτούνες μας σαν οικογένεια. Θεώρησαν ότι ίσως φταίνε οι παρέες, ή το σχολείο ή οτιδήποτε και μετακομίσαμε για να ξαναδούμε την ζωή μας, πράγμα που δεν έπιασε. Αυτό δεν το αλλάζεις. Πιστεύω ότι αν συνεχίσω στο MasterChef θα έχω πολύ θετικό κι αρνητικό fan club. Στο MasterChef ήρθα για εμένα θέλω να εξελιχθώ και ξέρω ότι θα έχω και θετικό αλλά και αρνητικό fan club για αυτό που είμαι. Όμως ξέρω ότι θα υπάρξει και κόσμος που θα με στηρίξει για αυτό που κάνω. Τα σαββατοκύριακα είμαι με τον μπαμπά, μαγειρεύουμε μαζί και προσπαθούμε να φτιάξουμε τις σχέσεις. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου πλέον είναι περήφανος για εμένα”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ