Οι φανς του Τζάστιν Μπίμπερ σίγουρα δεν μπορούν να ξεχάσουν την στιγμή που ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδηγούσαν στο να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Τότε, ο δημοφιλής ποπ-σταρ είχε διαγνωσθεί με ένα σύνδρομο, το οποίο φέρει το όνομα Ramsay Hunt και πρόκειται στην ουσία για έναν έρπητα ζωστήρα, ο οποίος όταν ενεργοποιείται, προκαλεί παράλυση σε ορισμένα σημεία του προσώπου, τα οποία βρίσκονται κοντά στο αυτί.

Το συγκεκριμένο σύνδρομο, μάλιστα, έχει και επιπλοκές, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στην απώλεια της ακοής και στη μόνιμη μυϊκή αδυναμία του προσώπου. Στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει τότε o Τζάστιν, δεν μπορούσε να κουνήσει το μισό μέρος του προσώπου, να κλείσει το ένα του βλέφαρο, όπως επίσης και να χαμογελάσει από τις δύο μεριές. Το αποτέλεσμα ήταν το μισό πρόσωπό του να κινείται κανονικά και το άλλο μισό να μένει ακίνητο.

Πλέον όμως, τα νέα σχετικά με την υγεία του, φαίνεται να είναι καλύτερα για τον τραγουδιστή, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει να μπορεί να κουνήσει και τα δύο του μάτια, καθώς επίσης και να χαμογελάσει πλατιά.

Με αυτό το βίντεο ο τραγουδιστής θέλησε να δείξει την κινητικότητα του προσώπου του, η οποία έχει επανέλθει, ενώ παράλληλα έγραψε: «Περιμένετε», προετοιμάζοντας τους fans πως κάτι ετοιμάζει, τώρα που η υγεία του είναι καλύτερη.

Δείτε το νέο βίντεο που δημοσίευσε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ