Δεύτερο επεισόδιο για το “On a Mission” με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου ως καλεσμένο του Ζαννέτου Λουκά.

Μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής που σφράγισε με τις επιτυχίες του το κυπριακό ποδόσφαιρο μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε σχετική ερώτηση για τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του

“Κάθε χωρισμός έχει τις δυσκολίες του. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν στη μέση δύο παιδιά… Για αυτό το λόγο αποφάσισα να σωπάσω. Κάθε άνθρωπος το χωρισμό του, τον χωρισμό τον περνά δύσκολα. Σημασία έχει η επόμενη ημέρα και αυτό που πιστεύω αν ο άνθρωπος χρησιμοποιεί το μυαλό του, μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει περιέργεια να μάθει τι έγινε με την Κωνσταντίνα, αλλά δεν θεωρώ ότι βοηθά σε κάτι.

Τα παιδιά παρά να βλέπουν δυο γονείς που δεν είναι ευτυχισμένοι και να το εισπράττουν καθημερινά και να μην είναι χαρούμενα και να εισπράττουν ένταση, είναι καλύτερα. Θεωρώ ότι σημαντικό είναι να βλέπουν τους γονείς τους χαρούμενους, χωρίς να σημαίνει ότι τσακωνόμαστε μπροστά τους, αλλά τα παιδιά εισπράττουν τα πάντα. Αφιερώνω ποιοτικό χρόνο μαζί τους και ας μην είναι σε καθημερινό επίπεδο.

Το βράδυ και το ξύπνημα το πρωί είναι πιο δύσκολο γιατί μου λείπουν και είναι πιο έντονη η απουσία των παιδιών. Για εμένα με ενοχλούσε το πρώι που ξυπνούσα, ειδικά με το μικρό που είναι 17 μηνών που ξυπνούσαμε μαζί γύρω στις 6. Ξυπνούσαμε μαζί, έκανα γυμναστική και έπαιζε στο πάρκο, αυτό μου έλειψε στις αρχές και το βράδυ που τα έβαζα για ύπνο. Σίγουρα μου στοιχίζει αλλά στην πορεία το συνηθίζεις. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 25.50:

On a Mission”: Τι θα λέγατε για μία διασκεδαστικού περιεχομένου σειρά που όμοιά της δεν έχει γίνει ξανά σε Ελλάδα και Κύπρο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα λατρέψετε το “On a Mission” το οποίο ήρθε και μας μαγεύει; ροή της εξέλιξης κάθε επεισοδίου θα δίνει κάθε φορά στον χρήση αυτό που ψάχνει: την αδρεναλίνη, το πάθος και τη γνώση σε θέματα που αφορούν τον καλεσμένο, το περιβάλλον, την αποστολή, τις τεχνικές. Αρχικά, ο καλεσμένος θα παίρνει ένα φάκελο για να εκτελέσει μία αποστολή… που κάθε φορά θα είναι και μία διαφορετική πρόκληση. Ποιος θα είναι ο επόμενος καλεσμένος και με πόσο πάθος ή τρέλα θα φέρει εις πέρας την πρώτη αποστολή;

Δείτε όλες τις εκπομπές και μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερα επεισόδια μέσα από το “A reel” του Alpha Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ