Χρόνια πριν… ο Σταύρος Κυπριανού είχε διαγνωσθεί με τη νόσο των “Σταυροφόρων” και βρέθηκε ένα βήμα πριν το θάνατο.

Είχε ως μοναδική σωτηρία την μεταμόσχευση ήπατος κάτι πολύ δύσκολο για να βρεθεί και να το αποδεχθεί ο οργανισμός του. Τελικά βρέθηκε ο φύλακας άγγελος του. Ο δότης που του έσωσε τη ζωή.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο γνωστός παρουσιαστής του κρατικού καναλιού, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που έλαβε και μοιράστηκε μαζί μας.. για πρώτη φορά το βίντεο που ετοίμασε για να ευχαριστήσει την οικογένεια του ανθρώπου που του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει.

Πρόκειται για ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο γράφει ένα γράμμα και μοιράζεται τις σκέψεις του, το οποίο συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο στη λεζάντα.

Όπως έγραψε:

“Σας ευχαριστώ θερμά για τις όμορφες ευχές. Είναι σημαντικό να δίνεις και να παίρνεις εγκάρδιες ευχές για υγεία και αγάπη, ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις δύσκολες πανδημικές συνθήκες. Είναι εξίσου σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το πολυτιμότερο δώρο και η μεγαλύτερη περιουσία στον άνθρωπο είναι η υγεία. Το ότι σήμερα είμαι ζωντανός το οφείλω στον άγνωστο ήρωα μου. Σε αυτό τον Άγγελο που με τον θάνατο του μου χάρισε ζωή.

Αποφάσισα λοιπόν, σήμερα ημέρα των γενεθλίων μου, να κοινοποιήσω το γράμμα που έστειλα τότε στην οικογένεια του δότη μου, ευχαριστώντας τους σεμνά και ταπεινά για την πράξη «αυτοθυσίας» του δικού τους ανθρώπου. Ήθελα να τους δώσω και μια υπόσχεση…Πως με τα λάθη μου και τα πάθη μου, το παράδειγμα του αγαπημένου τους θα ειναι φάρος για την μετέπειτα ζωή μου”

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ