Ο James Καφετζής άλλαξε την καθημερινότητά του, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του πατέρα του που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Την απόφασή πήρε ο James Καφετζής, μετά την περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του Λευτέρης, ο οποίος ναυάγησε με το ιστιοπλοϊκό του στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Λίγες ώρες πριν ο James ανέβασε μια φωτογραφία με τον πατέρα του γράφοντας χαρακτηριστικά και το reunion του.

Τα σχόλια όπως ήταν λογικό έπεσαν… βροχή με τους ακόλουθούς του να τον αποθεώνουν που έβαλε πάνω από το οικονομικό τις ηθικές αξίες. «Ο,τι καλύτερο είδα τις τελευταίες μέρες στο Ίντερνετ! Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο!», ανέφερε ένα από τα δεκάδες σχόλια.

Πίσω από όλα στην ηρωική του προσφορά βρισκόταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος με τις διασυνδέσεις τους έσωσε τον πατέρα του James.

Ένα Insta story του Τριαντάφυλλου το πρωί της Τετάρτης στο οποίο ευχαριστούσε δημόσια τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, για την ηρωική του συμβολή στη διάσωση του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή, Λευτέρη, έγινε αμέσως viral καθώς πολλοί ρωτούσαν τι είχε γίνει ακριβώς.

Τι συνέβη όμως ακριβώς;

«Βρισκόμουν στην Κύπρο για δουλειές. Λίγο πριν αναχωρήσω από το νησί, μου είχε στείλει μήνυμα η αδερφή του Τζέιμς, αλλά δεν το είχα δει. Την ώρα που βρισκόμουν στο αεροπλάνο, προσπαθούσε να με βρει αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος. Μόλις προσγειώθηκα και είδα τις κλήσεις και τα μηνύματα, μίλησα μαζί τους και μου είπαν τι είχε συμβεί με τον πατέρα του Τζέιμς και ότι με έψαχνε επειγόντως η αδερφή του η Έφη. Στην αρχή η οικογένεια νόμιζε ότι είχε ναυαγήσει τον Παναμά και γνώριζαν ότι εκεί έχω στενούς φίλους και συνεργάτες. Η ίδια είχε βρει τον αριθμό μου από ηλεκτρονική συσκευή του Τζέιμς, στην προσπάθειά της να σωθεί ο πατέρας τους, που τα είχε χάσει όλα και η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο. Μέσω των επαφών μου στη Λατινική Αμερική, διαπίστωσα ότι ο άνθρωπος βρισκόταν ανοιχτά του Περού και όχι στον Παναμά, οπότε κανονίσαμε την μεταφορά του εκεί όπως και τη νοσοκομειακή του περίθαλψη- για την ακρίβεια φτάνει στο λιμάνι από στιγμή σε στιγμή». Και συμπληρώνει: «Ο άνθρωπος σώθηκε χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της κόρης του και της συζύγου του. Μόλις έλαβαν το SOS από το σκάφος του, κινήθηκαν αστραπιαία. Αν δεν το είχαν κάνει, ο άνθρωπος μπορεί να μην βρισκόταν αυτή τη στιγμή στη ζωή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ