Η αναπάντεχη απώλεια του Πάνου Νάτση έχει προκαλέσει τη θλίψη σε μεγάλη μερίδα κόσμου, καθώς ο 31χρονος ηθοποιός έχασε άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Πάνος Νάτσης συνεργαζόταν με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του” με τις παραστάσεις πλέον να συνεχίζονται κανονικά, όπως γνωστοποίησε ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μοιράστηκε ένα μήνυμα στο instagram όπου επισήμανε: «Είμαστε εδώ! Γιατί η αγάπη συνεχίζεται! Αγάπη για τον Πάνο, αγάπη για όλα όσα ζήσαμε, αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Εύθυμη που μας ένωσε ξανά! Και ευχαριστούμε και όλους εσάς που ήρθατε χθες. Μας δώσατε απίστευτη δύναμη να συνεχίσουμε! Και συνεχίζουμε! Από σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί σας».

Πάνος Νάτσης

Το βράδυ της Τετάρτης έλαβε χώρα εκδήλωση μνήμης για τον Πάνο Νάτση στο θέατρο Ήβη, όπου παίζεται η παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, ενώ ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή ο αντικαταστάτης και φίλος του Πάνου Νάτση, Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Η κηδεία του 31χρονου ηθοποιού έγινε στο Νεκροταφείο του Σχιστού το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) όπου συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ