Ο Λουκάς Φουρλάς, κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο και έχει στα χέρια του το πρώτο του αντίτυπο. Με τίτλο “23 χρόνια δημοσιογράφος” ο Ευρωβουλευτής θέλει να κάνει μια προτροπή στους νέους συναδελφους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και ας είναι δύσκολο το ταξίδι προς τον προορισμό.

Ο ίδιος εκμυστηρεύεται:

Με δανεικά , πουκάμισο και γραβάτα , παρουσίασα το πρώτο μου τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων , στον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου, αρχές της δεκαετίας του ’90. Το πως μπήκα στον χώρο , μπορεί να χαρακτηριστεί και ως κάρμα. Το πως στέριωσα , άλλη μεγάλη ιστορία…

Διένυσα μια πορεία που αφορά κυρίως την Τηλεόραση, η οποία με τα πάνω και τα κάτω της μου χάρισε απίστευτες εμπειρίες και με έμαθε πολλά. Θεωρώ ότι η καλύτερη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω σε νέους ανθρώπους , οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με τη Δημοσιογραφία, είναι να μοιραστώ μαζί τους μερικές από τις εμπειρίες μου αλλά και τα όσα αυτές με δίδαξαν , όλα αυτά τα χρόνια .

Στην Τηλεόραση, τίποτα δεν έρχεται τυχαία και τίποτα δεν χαρίζεται . Προσπάθησα με απλό τρόπο να περιγράψω το πως λειτουργεί ο χώρος , ο οποίος δεν είναι ίσως τόσο μαγικός όσο φαίνεται, και να δώσω κάποιες συμβουλές που πηγάζουν από τα δικά μου βιώματα, στα νέα παιδιά. Για να στεριώσει κάποιος, πρέπει να ξέρει και να είναι έτοιμος για το τι θα αντιμετωπίσει και να δουλέψει σκληρά , συνειδητά κι έντιμα . Οι δυσκολίες, σίγουρα, θα είναι περισσότερες από τις χαρές που θα βιώσει. Κατά τη διάρκεια , ωστόσο, της διαδρομής και στο τέλος του δρόμου , δεν θα έχει μετανιώσει ποτέ. Διότι αυτά που θα έχει ζήσει θα είναι μοναδικά και πολύτιμα. Θα είναι βιώματα , από αυτά που καθορίζουν έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CcIPSfbtm3u/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ