Ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ και βουλευτής Λεμεσού και η σύζυγός του έρχονται στο «TET-A-TET στον ALPHA»! Ετοιμάζονται να δώσουν στον Τάσο Τρύφωνος την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από την περιπέτεια υγείας της Αργυρώς και την πολύμηνη θεραπεία της στη Γερμανία.

Την Κυριακή του Πάσχα, 24 Απριλίου, στις 18:45 στονALPHA Kύπρου, ο Ευθύμιος Δίπλαρος και η Αργυρώ Ροτσίδου μιλάνε για όλα, σε μια συναισθηματικά φορτισμένα συνέντευξη που θα συζητηθεί. Πώς διαγνώστηκε ο καρκίνος, πώς έδωσαν τη μάχη και ποια ήταν τα στάδια αυτής της πολύμηνης μάχης. Τα μοναδικά Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, η αντίδραση των παιδιών τους, αλλά και πώς αντέδρασαν στη διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκαν και μάλιστα είχε προκαλέσει την ανάμειξη της αστυνομίας.

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TETATET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο.

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»:  Κυριακή του Πάσχα στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ