Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown παραχώρησε ο Νίκος Χριστοδουλίδης και στον δημοσιογράφο Θανάση Φωτίου. Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2023, φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του, Φιλίππα Καρσερά και μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή αλλά και για την πολιτική και τις επικείμενες Προεδρικές εκλογές.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, κάτι που τον καθόρισε και τον στιγμάτισε.

Σε μια συνέντευξή σας είχατε πει: «Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά τη στιγμή που και επαγγελματικά και προσωπικά “είσαι στα χάι σου”, συμβαίνει κάτι που σε προσγειώνει». Σας έχει συμβεί αρκετές φορές;
Αυτό το ένιωσα έντονα όταν πέθανε ο αδελφός μου, ο Σάββας, το 2015, στην ηλικία των 50, από καρδιακή προσβολή. Ήταν κάτι που δεν περίμενα, που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε ποτέ, πολύ δύσκολο να το αποδεκτώ. Η ταφή ενός πολύ αγαπημένου προσώπου, ξέρετε, έρχεται να ολοκληρώσει μια πολύ σκληρή διαδικασία και πλέον μένει ο εσωτερικός πόνος. Στην περίπτωση του αδελφού μου, ήταν μια μακρά διαδικασία μέχρι να φτάσουμε εκεί, έπρεπε να πάμε Αμερική,  να περιμένουμε πρώτα για βίζα, ένα ταξίδι πολύωρο που θέλοντας και μη, κατακλύζουν τις σκέψεις σου χίλιες δυο εικόνες… Ήταν διπλά επώδυνο θαρρώ . Το είχα βιώσει και προηγουμένως, το 2012 όταν έχασα τον πατέρα μου -βρισκόμουν στο εξωτερικό και το ταξίδι της επιστροφής ήταν επίσης μια πολύ άσχημη διαδικασία. Και τρεις μήνες μετά έχασα και τη μητέρα μου.  Εκεί ένιωσα ότι χάθηκαν όλα. Αργότερα, όταν πέθανε ο αδελφός μου, σκεφτόμουν πως τελικά ευτυχώς που δεν ζούσαν οι γονείς μας να το βιώσουν. Είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στον Σάββα… Και στα πιο άσχημα αναζητάς κάτι θετικό να παρηγορηθείς ότι τελικά δεν σου έχει συμβεί το χειρότερο που θα μπορούσε, και την εικόνα της μάνας μου να θάβει το παιδί της δεν θα την άντεχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ