Μια πολύ δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε το πρωί της Δευτέρας, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο αγαπημένος ηθοποιός Ηλίας Ζερβός έφυγε αθόρυβα από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η απώλεια του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από καρδιακή ανακοπή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον Χάρη Ρώμα, ο σεναριογράφος εξέφρασε τα «συλλυπητήρια» στην οικογένεια του εκλιπόντα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στη συνεργασία τους στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο Ηλίας Ζερβός υποδυόταν τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου, Νίκο Γρέβια στην ομώνυμη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για τον εκλιπόντα ηθοποιό: «Δεν είχα ιδέα αν είχε προβλήματα υγείας. Τo έμαθα κι εγώ 1,5 ώρα νωρίτερα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία, γιατί έφυγε και σχετικά νέος. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε με εκείνη την εμβληματική σειρά και επειδή παίζαμε πολλές σκηνές μαζί είχαμε μία αρμονική σχέση, κοινωνική και επαγγελματική. Μπορεί να μην ήταν ο ηθοποιός με τους μεγάλους πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά έπαιξε με επιδεξιότητα δεύτερους ρόλους που σφράγισαν την παρουσία του στη showbiz.

«Θα τον θυμάμαι πάντα με μεγάλη αγάπη γιατί χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί», είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στον Alpha.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ