Δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος πριν από συναυλία του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του, για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, αλλά και τον Mad Clip που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο ίδιος σχολίασε το γεγονός και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στα νεαρά παιδιά για να είναι πιο προσεχτικοί με την ταχύτητα και την οδήγηση.

“Σας ευχαριστώ που καλύπτετε την πρώτη μου συναυλία μετά από δύο χρόνια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Η παύση που έκανα με επηρέασε πάρα πολύ , είχα κι εγώ πάρα πολλές μεταπτώσεις. Στο σπίτι δεν τραγουδούσα καθόλου. Ελπίζω η κόρη μου να μην έχει πάρει τη φωνή μου, δεν τη βλέπω να της αρέσει το τραγούδι. Πιο πολύ με το μπαλέτο της ασχολείται, είναι πολύ μικρή ακόμα, είναι 6,5 ετών”, είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος συνέχισε: “Δεύτερο παιδί… στην επόμενη καραντίνα. Η πιο αμήχανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν με πρωτοάκουσε η κόρη μου. Η Υβόννη καλώς έκανε τηλεόραση, τη χάρηκα πάρα πολύ, πιστεύω ότι ο κόσμος την αγάπησε και την αγαπάει πάρα πολύ, της ταιριάζει πολύ και εύχομαι να τη δω σύντομα ξανά”.

Για τον Mad Clip και τον Παντελή Παντελίδη, ο Αντώνης Ρέμος είπε: “Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία. Ας δουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ