Με αφορμή τα 5ά γενέθλια της μονάκριβης κόρης της, Θάλειας, η Ζέτα Δούκα ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο της. Στις φωτογραφίες αυτές, η ηθοποιός φαίνεται λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτά με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά. Τα στιγμιότυπα συνόδευσε στο Instagram με ένα εκτενές μήνυμα.

Ζέτα Δούκα : Οι αδημοσιεύτες φωτογραφίες της πριν από τον τοκετό

Τέτοια ώρα πριν 5 χρόνια κι έχοντας πάρει ακόμη μια βδομάδα εγκυμοσύνης μετά την 40η, εκεί που κάναμε αστεία με τον Μιχάλη συγκρίνοντας τις κοιλιές μας, έσπασαν τα νερά μου! Αρον-άρον άρπαξα την τσάντα που είχα ετοιμάσει για το μαιευτήριο, κι αφού τηλεφώνησα στον Ηλία Χιντιπά τον γυναικολόγο μου, ξεκινήσαμε για το Γαία , παίρνοντας στο μεταξύ τηλέφωνα σε γονείς και φίλους να τους ειδοποιήσουμε ωστε να προλάβουν να έρθουν! Εντέλει δεν ήταν τόσο σύντομη , ούτε τόσο εύκολη η γέννα αφού το παιδί, μη αποφασισμένο να ξεμυτίσει , ουτε σωστή θέση είχε πάρει ούτε καλή διαστολή είχα.

Είχα όμως υπομονή και απέραντη υποστήριξη από τους αγαπημένους μου και ιδίως τον Ηλία , που ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή μέχρι να γεννήσω, μετά από 26 ώρες. Παραμονή της γέννησης της Θάλειας, θυμάμαι πάντα το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή στη ζωή και να την αφήνουμε να μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτό είναι μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσω να το διδάξω -όσο το δυνατόν-στη ατρόμητη και ανυπόμονη Κριαρίνα μου που γεννήθηκε σαν αύριο», έγραψε η ηθοποιός το βράδυ της Πέμπτης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Σήμερα, που μικρή Θάλεια, γιορτάζει τα 5ά γενέθλιά της, η τρυφερή μαμά, ανάρτησε μία φωτογραφία με ένα μπαλόνι με το σχήμα του αριθμού πέντε, γράφοντας: «5 χρόνια στη ζωή μας».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ