Η είδηση του θανάτου της Δώρας Κακουράτου σκόρπισε από τις πρώτες πρωινές ώρες θλίψη στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο της Κύπρου.

Η μεγάλη κυρία του θεατρού έφυγε από τη ζωή, χθες βράδυ Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, νικημένη από τον καρκίνο με τον οποίο είχε διαγνωστεί τους τελευταίους μήνες.

Πολλοί ήταν οι συνάδελφοί της που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν, ανασύροντας από τη μνήμη τους αναμνήσεις και όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί. H Κύπρια ηθοποιός, Βαλεντίνα Σοφοκλέους με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΡΙΚ, «Ιστορίες του Χωρκού», την αποχαιρέτησε με το δικό της τρόπο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς και έγραψε:

«Η Δώρα Κακουράτου ! Η Λολέττα όπως την αποκαλούσα … μιά ηθοποιός που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο χωρίς να πάρει την τιμή που της άξιζε από την πολιτεία . Τί κρίμα αυτή η πολιτεία ! Ποτέ δεν εκτίμησε σωστά τα παιδιά της …… Αυτό ήταν και το παράπονο της. Λολέττα μου καλό σου ταξίδι . * συγνώμη που δεν προλάβαμε εκείνη την έξοδο που προγραμματίζαμε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ