Συγκλονισμένοι και σοκαρισμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των τουλάχιστον 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία στα Τέμπη καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο 32χρονος Δημήτρης Μασσαλής, ο μηχανοδηγός της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62, ο οποίος έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Η σύντροφός του 32χρονου, Κατερίνα μην μπορώντας να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί τον σύντροφό της με αναρτήσεις της στα social media, εκφράζει την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που έχει βυθίσει την Ελλάδα στον θρήνο.

«Θα είσαι πάντα ο μηχανοδηγός της καρδιάς μου. Σ’ αγαπάω πολύ. 1/3/2023», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram, την οποία συνοδεύει με μία φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τον 32χρονο και άλλες δύο στις οποίες είναι μόνος του φορώντας τη στολή του μηχανοδηγού.

Ακόμα ανήρτησε μία σειρά από stories με φωτογραφίες στις οποίες είναι κυρίως μαζί με τον 32χρονο, αλλά και κάποιες στις οποίες ο άτυχος μηχανοδηγός είναι μόνος του.

«Τόσο στοργικός»,  «Ο καλύτερος φίλος…», «ο σύντροφός μου…», «ο άντρας μου…», «ο μηχανόβιός μου…», «ο μηχανοδηγός μου…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακόμη έχει αναρτήσει δύο stories σε μαύρο φόντο. Στο πρώτο έχει γράψει την ημερομηνία της μοιραίας τραγωδίας (1/3/2023) και τη λέξη Τέμπη και στο δεύτερο «Καλό ταξίδι Δημητράκη μου…».

Δείτε τα stories

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ