Συνέντευξη στο περιοδικό OK! παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Ανάμεσα στα όσα εξομολογήθηκε ήταν και το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να αποκατασταθεί ακόμα το πρόβλημα με το χέρι της.

Η αθλήτρια μίλησε για το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή της και αποκάλυψε πως βιώνει την τωρινή καθημερινότητα της. Όπως δήλωσε, το χέρι της δεν είναι λειτουργικό ακόμη, έτσι χρειάζεται βοήθεια, αφού δεν μπορεί να πιάσει με τα χέρια της πράγματα.

“Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό. Το καλό είναι πως αν γινόταν τώρα κάστινγκ για άλλο ένα sequel των Πειρατών της Καραϊβικής, σίγουρα θα με έπαιρναν – τον γάντζο τον έχω έτοιμο! (γέλια)”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ