Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Μαίρη Συνατσάκη και ο αγαπημένος της Ίαν Στρατής, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη μητέρα επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης στη δουλειά και είχε μαζί της και το μωράκι της.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» που τη συνάντησε έξω από τη δουλειά, η γνωστή influencer κι επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον Ίαν Στρατή και τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της.

«Ήρθα πρώτη μέρα με τη μπεμπούλα στη δουλειά, εμείς είμαστε εδώ οικογενειακά. Δουλεύω με την αδελφή μου και δύο φίλες που έχουν γίνει αδελφικές οπότε το έχουμε ξαναζήσει στην εταιρία» είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Για τον Ίαν Στρατή και τις αλλαγές στην καθημερινότητά της, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε : «Στο μυαλό μου είχα πάντα ότι για να γίνω μαμά, πρέπει να είναι συγκεκριμένος ο άνθρωπος. Ο Ίαν ήταν αυτός ο άνθρωπος, ξεκάθαρα, πεντακάθαρα. Όλα πια ορίζονται από την κόρη μου, ο χρόνος όλος έχει να κάνει με εκείνη. Έχει αλλάξει τελείως η καθημερινότητά μου. Δεν είχα ποτέ προβλήματα με τον ύπνο».

Για τα σχόλια που έχουν να κάνουν με τον σωματότυπό της, η Μαίρη Συνατσάκη επεσήμανε: «Γενικά, δεν χωράνε σχόλια για τις κοιλιές των ανθρώπων, είτε έχουν μωρό είτε όχι. Είναι “παραπανίσιο” το ενδιαφέρον, όταν μία γυναίκα μένει έγκυος και την ξέρουν από κάπου. Ξαφνικά όλα γίνονται θέμα, ενώ δεν είναι θέμα».

Δείτε τις δηλώσεις της Συνατσάκη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ