Η Αντιγόνη Τσιάκκα, κόρη του Γιώργου Τσιάκκα και της Χριστίνας Παυλίδου σκηνοθετεί ως βοηθός σκηνοθέτης ένα μιούζικαλ, το οποίο τιτλογφορείται “Girl in Crisis” στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας.

Η ίδια μίλησε στον δημοσιογράφο Χάρη Παπαθεοχάρους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying των παιδικών ετών της, την συμβουλή της γιαγιάς της που κρατά ως φυλαχτό αλλά και γιατί δεν θέλει να γίνει ηθοποιός.

Από μικρή είδα τις δυσκολίες του επαγγέλματος και διάλεξα να μην μπω στα χνάρια της μαμάς. Είναι πολύ δύσκολος, είναι ένα επάγγλεμα που δεν ξέρεις τί θα σου ξημερώσει και κάνεις πρόβες ως αργά.. Θα συνεχίσω μάλλον με την σκηνοθεσία…

Δέχθηκα bullying στο σχολείο. Ο λόγος ήταν που έβλεπαν τους γονείς μου στην τηλεόραση και έχει πολλά παιδιά που αντιδρούν σε αυτή την κατάσταση… Τώρα πια αγάπησα αυτή την κατάσταση και δεν ντρέπομαι που η οικογένειά μου είναι γνωστή.

Η γιαγιά μου από όλους μας ήταν ο πιο ταπεινός άνθρωπος οπότε παρόλο που ήταν τόσα χρόνια σε αυτόν τον χώρο, ήταν απίστευτα ταπεινός άνθρωπος, θα βοηθούσε τους πάντες, θα τα έκανε όλα σιγανά παρόλη τη φήμη. Πιστεύω ότι αυτό έμαθα από τη γιαγιά μου. Όποιο δρόμο και να πάρω, αν το κάνω ταπεινά θα μου βγει σε καλό

Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 17.00 στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας

«Girl in a Crisis» by Andrew Fisher

Μία σόλο μουσικό-θεατρική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα, η οποία έκανε το επιτυχημένο της ντεμπούτο για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2018 στο off-West End του Λονδίνου με την West End Σταρ Lorna Want όπου έλαβε εξαιρετικές κριτικές. Η Φλικ, η ηρωίδα της παράστασης, βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση κρίσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ