Το τραύμα που της προκάλεσε η ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, εκμυστηρεύθηκε 18 χρόνια, μετά η 55χρονη αυστραλιανή διεθνούς φήμη τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS NEWS.

Η σταρ της ποπ που κατάκτησε τα παγκόσμια τσαρτς είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2005 σε ηλικία μόλις 36 ετών. ενώ Τότε, ο καρκίνος την βρήκε στη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της “Showgirl: Greatest Hits”. Η ίδια προχώρησε σε μερική μαστεκτομή οι οποία συνοδεύτηκε από συνεδρίες ακτινοβολίας και χημειοθεραπείας. Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι τον επόμενο χρόνο είχε καθαρίσει από την ασθένεια. Με δάκρυα στα μάτια ανέφερε στον παρουσιαστή της εκπομπής, Σεθ Ντουέιν, ότι η στιγμή που της ανακοίνωσαν ότι πάσχει ακόμη την «στοιχειώνει».

«Το τραύμα θα υπάρχει μέσα μου. Η εμπειρία της διάγνωσης του καρκίνου θα ζει μέσα μου. Ήταν δύσκολο. Ήταν επίσης καταπληκτικό… αλλά ο φόβος θα κατοικεί πάντα μέσα μου», σημείωσε με δάκρυα στα μάτια η Κάιλι Μινόγκ.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή, στην οποία της ζήτησε να διευκρινίσει γιατί η μάχη της με τον καρκίνο ήταν «καταπληκτική», η ίδια σημείωσε: «Καταπληκτική γιατί γνωρίζεις πολύ καλά το σώμα σου, την αγάπη που έχεις γύρω σου, τις δυνατότητές σου, όλα αυτά τα πράγματα». Στη συνέχεια, τόνισε ότι για εκείνη, το τραγούδι είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίζει τα πάντα. «Τραγουδάω για να επεξεργάζομαι τα πάντα, νομίζω. Γράφω για να επεξεργάζομαι τα πάντα. Και μερικές φορές νομίζω ότι ζω για να ερμηνεύω».

Δείτε τη συγκινητική εξομολόγηση της τραγουδίστριας:

Πάντως, μετά τη «μάχη» της παραδέχτηκε ότι βάζει πια τον εαυτό της σε πρώτο πλάνο. «Κάποιος μου είχε πει τότε: Πρέπει να είσαι λίγο εγωίστρια. Δεν είναι στη φύση μου να είμαι εγωίστρια, αλλά τώρα είναι η ώρα να το κάνω. Αφήστε τους ανθρώπους να σας φροντίσουν. Και αυτό έκανα», είχε πει σε συνέντευξή της το 2014.

H σταρ μιλούσε πάντα ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ενώ πάλευε με τον καρκίνο του μαστού, και παρότρυνε και τους followers της το 2018 να κάνουν δωρεές στη φιλανθρωπική οργάνωση Breast Cancer Care με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ