Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιλάειρα Ζήση έχει μοιραστεί τις πολλές δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της. Μάλιστα, μαζί με το σύζυγό της, Μαυρίκιο Μαυρικίου έχουν μιλήσει δημόσια για όλα όσα έχει ζήσει η Ιλάειρα.

Λίγο πριν δούμε στον μεγάλο τελικό του J2US το γνωστό ζευγάρι, η Ιλάειρα Ζήση αποφάσισε να στείλει ένα γράμμα στον μικρότερο εαυτό της, κάνοντας μια ανασκόπηση της ζωής της και δηλώνοντας πόσο περήφανη είναι για όσα έχει καταφέρει.

«Πόσο καλά τα έχεις καταφέρει μικρό μου πλασματάκι. Είμαι περήφανη για σένα. Ξεκίνησες ένα πανέμορφο ταξίδι και εξελίχθηκες τόσο πολύ με τα χρόνια. Το ταξίδι της αναζήτησης του “ποιος είσαι;” ,”για ποιον λόγο έχεις έρθει σ’ αυτή τη ζωή”, “ποιος είναι ο σκοπός της ύπαρξης σου;”» ξεκινάει την ανασκόπησή της Ιλάειρας Ζήση.

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα, για όλα αυτά που έχεις καταφέρει. Θα είμαι πάντα εδώ δίπλα σου, θα σε στηρίζω, θα σε προσέχω και θα σε προστατεύω από κάθε τι κακό. Είσαι το αστέρι μου! Συγχώρεσε με για τις φορές που σε πλήγωσα, για τις φορές που δεν πίστεψα σε σένα. Συγχώρεσε με για τον πόνο που σου προκάλεσα χρόνια ολόκληρα πιστεύοντας ότι δεν είσαι όμορφη γιατί έχει κάτι το σώμα σου και το πρόσωπό σου. Συγχώρεσε με για τις φράσεις άχρηστη, άσχημη, χοντρή υπερβολική, τρελή , δύσκολη να αγαπηθείς. Το ξέρω ότι πέρασες πολλά μαζί μου. Όμως προσπαθώ κάθε μέρα για το καλύτερο πίστεψε με. Προσπαθώ για μας», συνεχίζει η Ιλάειρα.

Δείτε όλη την ανάρτηση της Ιλάειρας Ζήση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ