Με αφορμή το γεγονός πως ένα gay ζευγάρι στην Αρμενία έδωσε τέλος στη ζωή του, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια ειλικρινή τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός συζήτησε με τους συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή το εν λόγω δυσάρεστο συμβάν και η συγκίνησή της ήταν έκδηλη. Τα δύο αγόρια τράβηξαν μια κοινή τους φωτογραφία και μετά τη δημοσίευσή της έπεσαν από μια γέφυρα.

«Μίλησα με γυναίκες που ζουν εκεί, ακόμα κι αυτές που έχουν χωρίσει βιώνουν ασύλληπτο πόλεμο… Και στην Ελλάδα που υποτίθεται ότι είμαστε ανοιχτοί σε πολλά πράγματα, και θεωρούμαστε ένα φιλόξενος λαός, νομίζω δεν είναι λίγα τα παραδείγματα ανθρώπων που έχουν υποστεί μπούλινγκ και δεν μιλάω μόνο για τη σεξουαλική τους ταυτότητα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

 Δανάη Μπάρκα
«Χθες στην ανάρτηση που έκανα έσβηνα λόγους για πολλούς λόγους. Έβλεπα ασύλληπτα πράγματα και από ένα νέο παιδί που μού έγραψε “ο Θεος έφτιαξε τη γυναίκα και τον άντρα, όχι δύο άντρες”. Ο Θεός δεν έφτιαξε και την τηλεόραση γλυκέ μου αλλά τη βλέπουμε. Ούτε τα κινητά… Ο Θεός έφτιαξε την αγάπη. Διάβασα πάρα πολλά τρομακτικά σχόλια», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα με εμφανή την συγκίνηση αλλά και την έντασή της.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ένα προσωπικό της βίωμα και έκανε μια τοποθέτηση που είναι σημαντική: «Δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους. Το ότι δύο άνθρωποι αυτοκτονούν επειδή αγάπησαν κι ερωτεύτηκαν είναι μια αυτοκτονία που έχουμε προκαλέσει μόνοι μας. Φίλοι μου έχουν έρθει σπίτι μου κλαίγοντας για να μου πουν ότι τους έδειραν σε στενάκι στο Γκάζι επειδή έβγαιναν από γκέι μπαρ. Με τη ζωή ενός ανθρώπου να ασχολούμαστε αν θέλουμε να την καλυτερεύσουμε».

H ανάρτηση της παρουσιάστριας του Mega

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ