Γενέθλια έχει σήμερα η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε δημόσια τις όμορφες ευχές της, αναρτώντας μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες και ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Η δημοφιλής ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ λατρεύει την κόρη της, φροντίζει να περνά χρόνο μαζί της και οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια δυνατή σχέση.

Η Άντζελα Γκερέκου, λοιπόν, κοινοποίησε εικόνες τους, ενώ ο Τόλης Βοσκόπουλος απεικονιζόταν μαζί του. Μάλιστα, αναφέρθηκε πώς αποκαλούσε τη Μαρία Βοσκοπούλου ο σπουδαίος ερμηνευτής.

άντζελα γκερέκου

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγιάς έλεγε ο μπαμπάς σου… Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κι αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη και Ευλογημένη καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί…», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στην ανάρτησή της που ήταν αφιερωμένη στη Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεοπτική πραγματικότητα με τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», μοιράζεται στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρατά επαφή με το κοινό και χαρίζει εικόνες από το καλοκαίρι της αλλά και τη φιλοσοφία της για τη ζωή.

Για την Άντζελα Γκερέκου και τη Μαρία Βοσκοπούλου η απώλεια του τραγουδιστή δεν περνά εύκολα. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες προσπαθούν να ανακάμψουν και να βρουν τα βήματά του. «Όσοι έχουν χάσει πολύ αγαπημένους ανθρώπους αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι. Αλλά θα βρούμε δύναμη και βρίσκουμε δύναμη», είχε αναφέρει η πρωταγωνίστρια στο παρελθόν.

Πριν λίγο διάστημα τίμησε τον σύζυγό της για την επέτειο γάμου τους αναρτώντας φωτογραφία από το μυστήριο και κάνοντας πλήθος κόσμου να συγκινηθεί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ