Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άννα Γιαγκιώζη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και τον Τάσο Ευαγγέλου.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια  του “Κάμπινγκ” αναφέρει την επιθυμία της για παιδί και τις σκέψεις να κάνει μόνη της αλλά αποκαλύπτει πρώτη φορά την λεκτική βία που δέχθηκε και την κατάχρηση εξουσίας που βίωσε.

Η γνωστή ηθοποιός δηλώνει:

“Στην καριέρα μου είπα πολλά όχι, μου είπαν όμως και πολλά όχι, έτσι χτίζεις καριέρα. Μου είχαν δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Δεν έπεσα στην παγίδα να κάνω τις ευκολίες, δεν ήθελα η πορεία μου να είναι σύντομη. Νιώθω ευλογημένη που είμαι στο καστ του Κάμπινγκ.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ήταν ο πατέρας μου άρρωστος στο Ογκολογικό. Δεν ταλαιπωρήθηκα ιδιαίτερα. Είμαι συμφιλιωμένη με την μοναξιά μου. Στο έρωτα δεν υπήρξα τυχερή αλλά δεν πειράζει. Το ελάττωμά μου, είναι ότι ερωτεύομαι μόνη μου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια να νιώσω ερωτευμένη.

Η μητρότητα πέρασε από το μυαλό μου. Μου είναι έμφυτο και θεωρώ ότι θα είμαι καλή μητέρα. Μέχρι πρότινος σκεφτόμουν να κάνω παιδί μόνη μου. Αλλά πλέον νομίζω ότι πρέπει να έχεις κάποιες “προδιαγραφές” και όχι να κοιτάς το εγώ σου. Δεν αποκλείω όμως, το ενδεχόμενο υιοθεσίας.

Δεν μου έτυχε σεξουαλική βία αλλά λεκτική και κατάχρηση εξουσίας. Είχα σταθεί στα πόδια μου και έφυγα από την δουλειά για αυτό το λόγο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ