Ένα ηχηρό μήνυμα θέλησε να στείλει η Αφροδίτη Γεωργίου προς όλες τις μανούλες και γενικότερα στις γυναίκες, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει 30 κιλά, κάτι που προσπαθούσε να καταφέρει μετά τη γέννηση της κορούλας της και τελικά της πήρε 2.5 χρόνια.

Μέσα από το προσωπικό της παράδειγμα, θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της και να ενθαρρύνει τις γυναίκες που δέχονται σχόλια για τα κιλά τους, να μην στεναχωριούνται και να μην τις επηρεάζουν.

Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμά της αναφέρει: «30 kg! Μανούλες μου -και όχι μόνο- να θυμάστε ότι δεν υπάρχει κανόνας για το πώς θα έπρεπε να είμαστε, πώς θα έπρεπε να ζούμε… Μου πήρε σχεδόν 2,5 χρόνια να αποδεσμεύσω τα 30 ολόκληρα κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη που μου χάρισε την Αντριανούλα μου! Σήμερα λοιπόν, έφτασα τον στόχο αυτό αν και συνεχίζω ακάθεκτη στον υγιεινό τρόπο ζωής που έχω υιοθετήσει για το καλό μου. Μερικές γυναίκες επανέρχονται γρήγορα μετά το θαύμα της μητρότητας. Μερικές χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Κάποιες ίσως να μην νιώθουν να το χρειάζονται καν.

Όπως και να έχει, μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει σε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Μην επιτρέπεις μέσα σου να σε αγγίζουν αδιάκριτα σχόλια για την εικόνα σου. Μην χαλάς την ζαχαρένια σου.

Σκέψου ότι είμαι πλην 30 κιλά και ακόμη κάποιοι βλέπουν αδιάκριτα την κοιλιά μου που δεν είναι τόσο φλατ όσο ίσως να την ήθελαν (!) και με ρωτάνε αν περιμένω το δεύτερο. Για να μην μακρηγορήσω -κι άλλο – φίλη μου, είσαι υπέροχη όπως ακριβώς είσαι και αν θα βελτιώσεις οτιδήποτε πάνω σου να είναι επειδή εσύ το θες και μόνο.

Αν είσαι σε παρόμοια φάση, ο,τι κι αν δουλεύεις να πετύχεις, σε αγαπώ και σε θαυμάζω και ας μην σε ξέρω», εξηγεί η Αφροδίτη Γεωργίου. 

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ