Μήνυση σκοπεύει να καταθέσει η πρώην διαγωνιζόμενη του περσινού Survivor Σοφία Μαργαρίτη στην εταιρεία παραγωγής του Acun για αμέλεια όσον αφορά στην υγεία της. Συγκεκριμένα, αφορμή για την απόφαση της πρώην παίκτριας του Survivor, στάθηκαν τα προβλήματα υγείας που ακόμη αντιμετωπίζει μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο πόδι.

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της ενάγουσας μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και εξήγησε ότι εστάλη εξώδικο στην Acun Medya, ωστόσο δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση συνεπώς θα κατατεθεί αγωγή.

Κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν σε γιατρό. Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, συνέχισε εκείνη να αγωνίζεται, με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της με αποτέλεσμα να της δημιουργηθεί μετατραυματική αρθρίτιδα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δε μπορεί ούτε να βαδίσει.

Και όλο αυτό από αυτή την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό και να μην έστω την ακούσουν ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους να μην αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ