Το Survivor έχει ήδη ξεκινήσει και οι νέοι παίκτες έχουν προκαλέσει αίσθηση με τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός του στίβου μάχης.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ένας από αυτούς τους παίκτες που θα συζητηθούν αρκετά, αφού η συμμετοχή του προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς.

Ο δημοσιογράφος έχει σχέση με ηθοποιό, και αυτό έγινε γνωστό λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor.

Ο λόγος για τη Στεφανία Γκουρνέλου, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί την παράσταση «ΣΙΝΕ», μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο.

Μιλώντας στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;¨” είπε για τον σύντροφό της: «Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει»

«Μου είπε ότι τον πήραν τηλέφωνο από την Acun Media και εκείνος στην αρχή νόμιζε ότι είναι για κάποιον συνεργάτη του, εγώ όμως το ήξερα. Εκείνος ήταν 50-50. Ήμουν σίγουρη ότι θα φύγει. Ετοιμάσαμε μαζί τις βαλίτσες του, ήθελε πολύ να πάει».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την πρώην σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Έλενα Κώνστα να μπαίνει στο Survivor, η Στεφανία Γκουρνέλου: «Ξέρω ότι ο Λάμπρος με την πρώην σύντροφό του έχουν πολύ καλές σχέσεις. Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα ότι ίσως μπει στο παιχνίδι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ