Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star έκρυβε πολλές εκπλήξεις για την κόκκινη ομάδα η οποία κέρδισε με την αξία της το έπαθλο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο ήταν ένα συνδυαστικό έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας. Οι διάσημοι απόλαυσαν μία μερίδα pancakes με μαρμελάδα στο ειδικά διαμορφωμένο booth λίγο πριν διαβάσουν τα μηνύματα που τους στέλνουν καλοί τους φίλοι αλλά και οι αγαπημένοι τους.

Ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ήταν από την αγαπημένη του και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Βρισηίδα Ανδριώτου. Την ώρα που ο παίκτης των διασήμων διάβασε το μήνυμα λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Στο σημερινό επεισόδιο όμως, η μέρα ήταν διαφορετική. Όλοι οι πάικτες λίγο πριν τα αγωνίσματα οι παίκτες μαζεύτηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και περίμεναν ώστε να ακούσουν ποιο θα είναι το σημερινό έπαθλο αλλά και αγώνισμα.

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός θέλοντας να «πειράξει» τον Σπύρο Μαρτίκα του είπε: «Κάτι μου λέει ότι θα φάμε κουφέτα. Σπύρο Μαρτίκα ξέρω ότι δεν είσαι ακόμα σε ηλικία γάμου αλλά τα μηνύματα ήταν φλογερά, ήταν ζεστά από τη Βρισηίδα σου.». Τότε ο Σπύρος Μαρτίκας του απάντησε: «Γιώργο λύγισα. Είναι στιγμές που νιώθω ότι της έχω τεράστια αδυναμία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ αυτό. Τεράστια αδυναμία της έχω. Την αγαπάω πάρα πολύ. Με λύγισε εχθές. Τώρα άμα προκύψει ο γάμος, θα είναι όλοι καλεσμένοι.».
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ