Το σημερινό αγώνισμα του Survivor All Star είχε μία δόση χιούμορ, αφού οι παίκτες θα έπρεπε να ανέβουν σε ένα παιχνίδι τύπου «Γύρω γύρω όλοι» και πριν συνεχίσουν να ξεπερνούν τα εμπόδια της πίστας, να ζαλιστούν αρκετά.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες εξέφρασαν την άποψή τους για το ποιος θεωρούν ότι θα πρέπει να φύγει με τις περισσότερες ψήφους να μαζεύονται στο πρόσωπο του Κώστα Παπαδόπουλου ο οποίος χαρακτηρίστηκε από πολλούς ιδιαίτερα δυνατός και απειλή για την αντίπαλη ομάδα.

Survivor All Star: Η παίκτρια που αποχώρησε

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε επιθετικά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έδειξε τον εκνευρισμό της.

Τελικά, η παίκτρια που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Survivor All Star, ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η συγκεκριμένη αποχώρηση ξάφνιασε τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να της ευχηθούν.

Όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε κλάματα.

«Για εμένα ο Κωνσταντίνος θα το πάρει και θα φέρει ακόμα μία νίκη στο σπίτι» είπε η ίδια ξαφνιάζοντας τους πάντες, ακόμα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος δήλωσε: «Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα, δεν πιστεύω αυτά που ακούω. Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό.».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ