Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Νίκος Μπάτζης, και Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου στο ριάλιτι επιβίωσης, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης συνομίλησε με τους παίκτες των δύο ομάδων προκειμένου να προχωρήσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος αποχώρησε μετά από 12 συνεχόμενες υποψηφιότητες

«Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για να δώσει αμέσως τον λόγο στον φαρμακοποιό και παίκτη της μπλε ομάδας. «Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ