Η είδηση πως η Super Κική συνελήφθη, μετά από την προσπάθειά της να βοηθήσει μία φίλη της που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το απόγευμα της Δευτέρας 20/2.

Η μητέρα της γνωστής influencer, Στέλλα Παΐδα, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξέφρασε την οργή της για την απόφαση της Αστυνομίας να συλλάβουν την κόρη της.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου, γιατί τους έχουν πάρει τα κινητά. Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω μία απέραντη ντροπή και σιχαμάρα για το κράτος που ζω. Να βλέπω αυτό το παιδί και την άλλη την κοπέλα με χειροπέδες, που προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια… αντί να είναι αυτός, να τον συλλάβουν από την πρώτη μήνυση, που παίρνει ναρκωτικά και είναι αλκοολικός» ανέφερε με εμφανή αγανάκτηση η κυρία Παΐδα.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, καμία όμως! Είμαι καμένη από τη Δικαιοσύνη! Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, μόνο συμφέρον και χρήμα» τόνισε αμέσως μετά η μητέρα της Super Κικής.

«Αυτός δεν το κάνει αυτό για τη δημοσιότητα. Το κάνει γιατί χρειάζεται βοήθεια. Εδώ μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία και βάζεις χειροπέδες; Θα έπρεπε να υπάρχουν διαχωρισμοί, όχι όλοι σε ένα τσουβάλι» σημειώνει η κυρία Στέλλα Παΐδα για τον κατηγορούμενο.

Η γνωστή influencer προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της με το όνομα Άντρεα, η οποία, όπως κατήγγειλε, δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011 όταν η Super Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της. Δεν άργησαν να γίνουν κολλητές και να κάνουν σχέδια για το μέλλον τους. Όταν αποφυλακίστηκαν η influencer βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ