Η Super Κική βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την κατάθλιψη με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπη, αλλά και τη δημοσιότητα που έχει προκαλέσει ταραχή στη ζωή της. Η ίδια βίωσε την αποβολή του παιδιού της και αυτό είναι επίσης κάτι που τη στιγμάτισε.

«Διαγνώστηκα με κατάθλιψη και την έχω δύο χρόνια. Πήγα σε ψυχίατρο. Αλλά δεν θέλω να εστιάσουμε ότι εγώ έχω κατάθλιψη. Είναι μια “ίωση” της εποχής. Πάω σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο. Το ανέφερα στο Instagram, γιατί οι περισσότεροι το έχουν ταμπού και ντρέπονται να το πουν. Εγώ γενικά χαιρόμουν πολύ λιγότερο από το κανονικό. Δεν με γέμιζε τίποτα. Άφηνα ανθρώπους να μου κάνουν “κακό”. Δεν ευχαριστιόμουν με τίποτα, ενώ κάνω πολλά στην καθημερινότητά μου. Υποφέρει το μέσα σου! Έκατσα και το έψαξα», ανέφερε αρχικάη η Super Κική.

Super Κική

«Εμένα με τάραξε η δημοσιότητα. Όταν βγάζω την προσωπική μου ζωή και μετά ο άλλος επεμβαίνει, με χαλάει. Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πολλά που έχουν να κάνουν με την ξαφνική αναγνωρισιμότητα. Ειδικά μετά τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο κόσμος μετά τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με λυπήθηκε, δεν με συμπάθησε! Ο παιδικός μου ψυχολόγος κατάλαβε ότι πάσχω από κατάθλιψη και με ώθησε να επισκεφθώ τον ψυχίατρο. Δεν με κάνει τίποτα χαρούμενη, απεχθάνομαι τα πάντα», τόνισε.

Όταν τής έγινε ερώτηση για την αποβολή της, η ίδια απάντησε: «Αχρείαστο θέμα να το συζητήσουμε αυτή τη στιγμή», ενώ για τον πρώην σύντροφό της είπε: «Η σχέση έπαιξε ρόλο που έπαθα κατάθλιψη. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχα αντιληφθεί ότι πάσχω από κατάθλιψη».
Απέβαλε η Super Κική – Το μήνυμά της στα social media

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ