Τόνοι μελάνιου έχουν χυθεί για τη σχέση του βασιλιά Κάρολου Γ’ με την Καμίλα. Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και την ανακύρηξη του Καρόλου σε νέο βασιλιά, η σχέση και ο γάμος του νέου μονάρχη με την Καμίλα αποτελούν και πάλι θέμα συζήτησης. Ο Κάρολος και η Καμίλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2005 και παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους τελέστηκε 8 χρόνια μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποτέλεσε πάλι αντικείμενο δριμείας κριτικής. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που πάντοτε είναι υποστηρικτικοί στη βασιλική σύζυγό και τονίζουν ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο η παρουσία της στη μοναρχία και πώς επίσης «είναι μία τέλεια σύζυγος» για τον Κάρολο.

Ένας από αυτούς τους υποστηρικτές είναι η βασιλική συντάκτρια, Penny Junor που δήλωσε στο βρετανικό Hello! ότι πάντα αισθανόταν τη «δύναμη» της Καμίλα στο γάμο τους. «Δίνει στον Κάρολο την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, τον φωτίζει, τον κάνει να γελά και ενδιαφέρεται για εκείνον. Η Καμίλα τον επηρεάζει με τρόπο που δεν έκανε κανείς μετά γιαγιά του»,

Αλλά δεν είναι η μόνη που έχει εκφραστεί θετικά για την Καμίλα. Η κυρία επί των τιμών, Anne Glenconner, είχε αναφερθεί στο χιούμορ της βασιλικής συζύγου. «Ήμουν παρούσα στο γάμο τους και είδα ότι είναι η ιδανική για εκείνον. Είναι προσγειωμένη, έχει πολύ πλάκα και υπέροχη αίσθηση του χιούμορ».

Η καλή φίλη της βασιλικής συζύγου, Jillly Cooper, είπε για τον Κάρολο και την Καμίλα ότι είναι «ένα υπέροχο ζευγάρι»

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα είχαν συναντηθεί σε έναν αγώα πόλο, το 1970. Τότε εκείνος ήταν 22 ετών και η Καμίλα 24. Στη συνέχεια παντρεύτηκαν άλλους ανθρώπους. Ο Κάρολος τη πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Καμίλα τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, από τον οποίο χώρισε το 1995. Ο Κάρολος και η Νταϊάνα έγιναν γονείς του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι και χώρισαν το 1996.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ