Η Ιωάννα Λαμπροπούλου πρόκειται να ανέβει σε λίγους μήνες τα σκαλιά της εκκλησίας με τον έρωτα της ζωής της, Ραφαέλλο και όπως κάθε νύφη πριν το γάμο της, οργάνωσε το bachelorette της με τις φίλες της!

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός σε stories που μοιράστηκε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με τις Κάλια Ελευθερίου, Έλενα Ολυμπίου και Μαριλένη Σταύρου, αδελφή του Ραφαέλλου καθώς θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να ζήσει ξεχωριστές στιγμές με τις φίλες της.

Μάλιστα, οι γνωστές Κύπριες φόρεσαν και matchy-matchy t-shirts που αναγράφουν ”The one with Jokonda’s bachelorette” ενώ η προσεχώς νυφούλα, Ιωάννα Λαμπροπούλου φορούσε t-shirt που είχε την φράση ”The one with my bachelorette in London”. Με αυτό τον τρόπο, μάθαμε ότι οι αγαπημένες φίλες θα ταξιδέψουν μέχρι το Λονδίνο για το bachelorette της Ιωάννας Λαμπροπούλου.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου και η Δήμητρα Σιβρή θα ταξιδέψουν με διαφορετική πτήση και θα συναντήσουν την Ιωάννα Λαμπροπούλου κατευθείαν στο Λονδίνο.

Δείτε τα στιγμιότυπα που κοινοποίησαν μέχρι στιγμής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ