Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε ο Μίλτος Τεντόγλου στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου που αποφάσισε να ακυρώσει  την επίδοσή του με 8.40μ. στο άλμα εις μήκος που σημείωσε την περασμένη εβδομάδα στο Τορούν της Πολωνίας. Η εν λόγω επίδοση κρίθηκε ως κορυφαία για το 2023, ωστόσο στην πορεία ακυρώθηκε λόγω των… «παράτυπων» παπουτσιών του.

«Δεν με νοιάζει για την επίδοσή μου με άλμα στα 8.40μ. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Απλά είναι άδικο. Είμαι αηδιασμένος. Και το αστείο της υπόθεσης είναι πως την επόμενη εβδομάδα θα φοράω τα ίδια καρφιά αλλά διαφορετικού χρώματος και… αυτά τα καρφιά εγκρίνονται» είχε γράψει ο Μίλτος Τεντόγλου σε ανάρτησή του στο Instagram λίγο μετά την ακύρωση του ρεκόρ του και αυτό έκανε.

Στο χθεσινό του άλμα, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του σημειώνοντας 8.41μ, κατακτώντας και πάλι το ρεκόρ της καλύτερης επίδοσης παγκοσμίως για το 2023. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του διαδικτύου αποθέωσαν τον Μίλτο Τεντόγλου στο twitter.

Από τα σχόλια που ξεχωρίζουν ήταν και αυτό του Γιάννη Σπαλιάρα, που του έγραψε στο Instagram: «Στο είχα πει Μίλτο παιδί μου… βγάζουμε ρούχα και παπούτσια πριν πηδήξουμε… πήγαινε τώρα θυμωμένος να τους… ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ