Η Στέλλα Στυλιανού, γνωστή σε όλους μας για την πορεία της στην κυπριακή τηλεόραση είναι η κεντρική παρουσιάστρια της καλοκαιρινής εκδοχής της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA μαζί με τον Νικήτα Κορωνάκη και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και την Μαρία Παπαϊωάννου. Μάλιστα, η γοητευτική δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού μίλησε για τις κρίσεις πανικού και τις τρικλοποδιές που βίωσε στο ξεκίνημα της.

Ειδικότερα, η Στέλλα Στυλιανού εξομολογήθηκε πως «μου έχουν βάλει αρκετές τρικλοποδιές. Όταν είσαι μικρότερος, τα βλέπεις όλα πιο μεγάλα και επηρεάζεσαι περισσότερο μέσα σου. Έτσι, επηρεάστηκα και εγώ. Υπέφερα μια περίοδο από κρίσεις πανικού. Τις πάθαινα στον ύπνο μου γιατί δεν ήξερα πως να χειριστώ μια συγκεκριμένη κατάσταση».

«Στο πέρασμα του χρόνου όμως έβαλα τα όρια μου και έμαθα να μιλάω για αυτό που με ενοχλεί. Πλέον συστήνω σε όλους να μιλάνε. Δυστυχώς, λοιπόν, μπορώ να σου πω ότι έχω νιώσει τις τρικλοποδιές και μάλιστα από ανθρώπους που είχα στηρίξει και είχα πιστέψει. Πλέον επενδύω περισσότερο στη δουλειά μου παρά στο γύρω γύρω».

«Έχω άλλες άμυνες και αντιλαμβάνονται από την αρχή τι γίνεται» υπογραμμίζει η Στέλλα Στυλιανού στη νέα της συνέντευξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ