Έμφραγμα του μυοκαρδίου υπέστη ο Στέλιος Ρόκκος, το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας. Διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα και, αργότερα, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο Στέλιος Ρόκκος το απόγευμα της Κυριακής 15/1 έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και ευχαρίστησε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και συνεργάτες.

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο τι προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ», έγραψε ο τραγουδιστής.

Δείτε την ανάρτησή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ