Η είδηση ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Λήμνο στην Αθήνα με συμπτώματα εγκεφαλικού, προκάλεσε ανησυχία μέσα στο Σαββατοκυρίακο.

Σήμερα, ο γιατρός του Εμμανουήλ Καλλιέρης, μέσα από την εκπομπή Happy Day μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του. Συγκεκριμένα ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου τόνισε πως ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει πλήρως το οποιοδήποτε πρόβλημα και πως πολύ σύντομα αναμένεται να πάει εξιτήριο για να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

«Πέρασε μια μικρή περιπέτεια, η κατάστασή του είναι απόλυτα σταθερή. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα. Είμαστε αισιόδοξοι. Όλα έχουν πάει εξαιρετικά καλά και σε λίγες ημέρες θα φύγει από το νοσοκομείο. Είναι ένας εξαιρετικός ασθενής, πολύ ευγενής και πειθαρχημένος με εξαιρετικό ήθος.

Ο συνάδελφος στη Λήμνο το αντιμετώπισε πολύ σωστά, κατάλαβε αμέσως ότι πιθανόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μεταφέρθηκε αμέσως στην Αθήνα και αντιμετωπίστηκε πλήρως. Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα του. Δε μπορώ να πω πότε θα πάρει εξιτήριο αλλά θα γίνει πολύ σύντομα. Θα μπορέσει να επανέλθει κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έγινε όπως λέει και ο ίδιος ολοκαίνουργιος» ανέφερε ο θεράπων ιατρός του Στέλιου Ρόκκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ