Ο Στέλιος Ρόκκος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια υγείας του, και η Λελέ Γκόφα βρέθηκε στο πλευρό του.

Την περασμένη Παρασκευή ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λήμνου, και έγινε αεομεταφορά στην Αθήνα. Όταν ήρθε στην πρωτεύουσα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση, και παρέμεινε στ ΜΕΘ δυο ημέρες.

Ο Στέλιος Ρόκκος αποχώρησε με χαμόγελο από το νοσοκομείο, ενώ η Λένα Ζευγαρά -με την οποία συνεργάζεται σε νυχτερινο κέντρο της Θεσσαλονίκης-, δίπλα του.

«Είναι ένα σε εξαιρετική κατάσταση. Πέρασε μία περιπέτεια υγείας. Αντιμετωπίστηκε πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν του άφησε κανένα πρόβλημα. Πήγαν εξαιρετικά καλά. Και όπως έγραψε ο ίδιος θα γυρίσει ολοκαίνουργιος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν έχει αφήσει κανένα πρόβλημα στην καρδιά του», είχε αναφέρει ο θεράπων ιατρός του.

Η Λένα Ζευγαρά δίπλα του

«Είχε μία ενόχληση ήπιας μορφής. Επειδή ήταν προσεκτικός. Πήγε σε συνάδελφο. Εκτιμήθηκε σωστά. Το πρόβλημα δεν το έδειξε το καρδιογράφημα», είχε προσθέσει.

στέλιος ρόκκος
Με τη Λελέ Γκόφα

To νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιου» εξέωσε ανακοίνωση για την επιστροφή του στη σκηνή, η οποία θα λάβει χώρα στις 4 Φεβρουαρίου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ