Η σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ, Νάταλι Κάτερ παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου και στην εκπομπή ”Ήρθε κι Έδεσε”. Η γνωστή χορογράφος μίλησε για την σχέση της με τον ηθοποιό και αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη γνωριμία του Στέφανου με την κόρη της αλλά και για το πρώτο δώρο που δέχθηκε από εκείνον και την μεγάλη συναισθηματική του αξία.

Η Νάταλι αποκάλυψε ότι η γνωριμία του Στέφανου με την κόρη της δεν έγινε αμέσως και ήταν αρκετό καιρό μαζί πριν γνωριστούν. Η ίδια αποκαλύπτει ότι ”Το ότι το πήγαμε αργά και σταθερά, μας βγήκε και σε καλό όσον αφορά στο παιδί. Ο Στέφανος είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, πολύ υπομονετικός, πιστεύω δεν θα υπήρχε ποτέ αυτό το σενάριο (σ.σ. να μην τον εγκρίνει η κόρη της). Για την Αριάνα ήταν πρωτόγνωρο, ήμασταν πάντα εγώ και η Αριάνα μαζί. Δεν είχε γνωρίσει κάποιον άλλο στη ζωή μου. Εννοείται την προετοίμασα. Αλλά αυτό ήρθε πολύ αργά”.

Από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram

Όσον αφορά το πρώτο δώρο που της έδωσε ο γνωστός ηθοποιός, η χορογράφος δήλωσε ότι της χάρισε ένα πολύ σπάνιο λουλούδι, κίνηση που για εκείνη έχει μεγάλη συναισθηματική αξία.

Για τον γάμο, η Νάταλι Κάτερ παραδέχθηκε ότι υπάρχει στα μελλοντικά τους σχέδια και ότι το έχουν συζητήσει. Ωστόσο, δεν βιάζονται, περνάνε καλά και όπως λέει η χορογράφος ”αν είναι να έρθει, θα έρθει”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ