Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα και έχει διαχρονική πορεία στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε στον Τάσο Ευαγγέλου και προέβη σε αποκαλύψεις για τον ίδιο όσο και για το γάμο του με την αγαπημένη του.

Για την κριτική στην υποκριτική τόνισε

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα έκανα αυτή τη δουλειά. Δεν είχα όνειρό μου από παιδί να γίνω ηθοποιός. Μπορώ να καταλάβω κάποιος ηθοποιός να νιώθει αδικία. Δεν έχω ανάγκη ν’ αποδείξω σε κανένα τίποτα. Είμαι σ’ αυτό το χώρο, τόσα χρόνια γιατί κάνω καλά τη δουλειά μου»

Για την αντιμετώπιση τρίτων ανέφερε

«Ένιωθα από μικρός ότι είχα την προσοχή των γύρω μου. Κέρδιζα την προσοχή και των δασκάλων μου. Λόγω της εμφάνισής μου, δεν με έκανε παρέα κανείς. Ήξερα πάντα τις δυνατότητες που έχει η εικόνα μου. Πάντα ήμουν ντροπαλός και κρατούσα χαμηλούς τόνους»

Για τη σχέση του με την Νάταλι Κάτερ

«Με τη Νάταλι είμαστε μαζί τρία χρόνια. Στη Νάταλι είδα ένα άνθρωπο καλοσυνάτο με δυνατότητες. Η Νάταλι πέρασε δύσκολα και είναι μαχήτρια»

«Θέλω να κάνω οικογένεια, να χτίσω το σπίτι μου, να παντρευτώ. Δεν είδα τη σχέση μου ως κάτι το περιστασιακό.Είμαι πολύ κοντά στο να παντρευτώ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ