Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Στέφανος Μιχαήλ και μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτά του με τη Νάταλι Κάτερ, με την οποία μετρά ήδη 3 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Κύπριος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τι τον κέρδισε στην σύντροφό του αλλά και στο παιδί της και πως διαχειρίστηκε το γεγονός ότι θα έπρεπε να έρθει κοντά του.

«Τα ωραία γίνονται εκεί που δεν το περιµένεις. Αυτό που µε κέρδισε στη Νάταλι είναι ότι έχει µια πολύ καλή καρδιά. Δεν είναι µόνο το παρουσιαστικό που έχει σηµασία. Εντάξει, είναι µια κούκλα. Το πιο σηµαντικό όµως όταν έχεις περάσει από διάφορες σχέσεις στη ζωή σου και έχεις γνωρίσει κόσµο, είναι ότι καταλαβαίνεις καλύτερα ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις δίπλα σου για να είσαι καλά. Η Νάταλι είναι αυτός ο άνθρωπος που µε κάνει να νιώθω καλά» δήλωσε ο δημοφιλής Κύπριος ηθοποιός.

Όσον αφορά το παιδί της συντρόφου του, είπε χαρακτηριστικά «Μου πήρε λίγο καιρό να το ταξινοµήσω σωστά στο µυαλό µου. Είµαι ένας άνθρωπος που δεν κάνει ανωριµότητες και σκέφτεται πάντα το αύριο. Το να µπεις λοιπόν στη διαδικασία να γνωρίσεις ένα παιδί, να έρθεις κοντά του, να το αγαπήσεις και να σε αγαπήσει δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει πρώτα να νιώσεις σιγουριά για τον άνθρωπό σου, τη γυναίκα δηλαδή που έχει το παιδί, και µετά να µπεις σε µια διαδικασία να έρθεις κοντά στο παιδί, που είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της.

Δεν µπορείς να αγαπήσεις µόνο τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου και όχι το παιδί της. Δεν γίνεται να τα ξεχωρίσεις. Το δούλεψα λοιπόν πολύ στο µυαλό µου, σιγουρεύτηκα ότι πράγµατι µπορώ να το κάνω και έπειτα προχώρησα στο επόµενο βήµα. Έχω γνωστούς που είχαν σχέσεις µε κοπέλες µε παιδιά. Στον πρώτο µήνα πήγαιναν για φαγητό όλοι µαζί και στον έναν χρόνο χώριζαν. Το παιδί πληγώνεται διπλά γιατί έχει ξαναπεράσει κάτι ανάλογο. Επίσης, δεν είναι ωραία εικόνα να µπαίνει και να βγαίνει ο καθένας στη ζωή της µητέρας του. Αυτό που µπορώ να σου πω είναι ότι είµαστε πολύ καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ