Ο Στέφανος Μιχαήλ την φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Άγρια Γη¨ και με αφορμή τον ρόλο του σε αυτή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου”, μιλώντας τόσο για την ζωή στην Αθήνα όσο και για τη σύντροφό του και τη σχέση που έχει με την κόρη της.

Ερωτηθείς για το αν θα μπορούσε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα, ο ίδιος είπε «Δε θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στην Αθήνα γιατί είναι πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί. Έχω μάθει αλλιώς εγώ στην Κύπρο. Μου αρέσει η ηρεμία. Η Αθήνα είναι καλή να έρχεσαι διακοπές, να δουλεύεις λίγο και μετά πίσω στην Κύπρο» είπε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Σε άλλο σημείο μίλησε για την απόσταση με την σύντροφό του την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν λόγω των γυρισμάτων της σειράς.

«Προφανώς λείπω στην σύντροφό μου όπως και εκείνη σε εμένα αλλά είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να σηκώνομαι να φεύγω έστω και για μισή εβδομάδα. Ουσιαστικά είναι μισή ζωή πλέον. Μισή στην Ελλάδα, μισή στην Κύπρο. Το παίρνει ευτυχώς πολύ καλά,  μου δίνει δύναμη, με στηρίζει. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί αν δεν υπάρχει αυτό, δε μπορείς να είσαι καλός ούτε στη δουλειά, ούτε στη σχέση σου.

Εννοείται ότι υπάρχει η σκέψη του γάμου και είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω αλλά επειδή τα έχω όλα τακτοποιημένα στο μυαλό μου, θεωρώ ότι όλα πρέπει να γίνουν όταν είναι η ώρα. Το όνειρό μου είναι να φτιάξω ένα σπιτικό σε ένα μέρος που θέλω και να κάνω οικογένεια. Η κόρη της συντρόφου μου είναι κομμάτι της ζωής μου, έτσι είναι το σωστό αλλιώς δεν γίνεται δουλειά» είπε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Δείτε όσα αποκάλυψε στο πιο κάτω βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ