Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει τα γενέθλιά της και μόλις έκλεισε τα 19 της χρόνια. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη βρίσκεται στο Λονδίνο λόγω των σπουδών της όμως και αυτό σημαίνει πως δεν μπόρεσε να τα γιορτάσει με όλα τα πρόσωπα που ίσως θα ήθελε στο πλευρό της

Η μητέρα της, βέβαια, δεν θα μπορούσε να την αφήσει έτσι, γι’ αυτό και πέταξε για να την βρει, ακόμη και χωρίς τον σύντροφό της. Ο καλός της, ωστόσο, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο, αφήνοντάς τα όλα πίσω, για να γιορτάσει μαζί της.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη για τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη

Αλλά δεν θα μπορούσε να την αφήσει έτσι! Επομένως, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία τους από το καλοκαίρι, όπου βρίσκονται οι δυο τους στην παραλία, με εκείνον να φορά μόνο το μαγιό του, ενώ εκείνη ένα φόρεμα με κοψίματα πάνω από το δικό της και πάνω σε αυτή σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αγάπη μου, χαρούμενα γενέθλια!!! Υγεία, χαμόγελα και όνειρα», ενώ την γέμισε με καρδούλες.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το βόλλει. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο γυμναστής γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 και είναι 34 ετών, ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή έκλεισε τα 19 της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ