Με μια συγκινητική ανάρτηση ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Σταύρος Κυπριανού, στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδες μέσα από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο ίδιος βρίσκεται σπίτι του ως μεταμοσχευμένος αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, αλλά χωρίς να χάνει τον ρόλο του ως δημοσιογράφος βροντοφωνάζει με ξεχωριστό τρόπο “μαζί θα τα καταφέρουμε”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση

«Αναγκάστηκα να αφήσω την καθημερινότητα μου και να κλειστώ στο σπίτι γιατί όντας μεταμοσχευμένος ανήκω στις ευπαθείς ομάδες! Μπορεί οι συνθήκες να μην μου επιτρέπουν επι του παρόντος να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης όμως μένοντας πιστός στο λειτούργημα που τάχθηκα να υπηρετήσω πήρα την απόφαση να μοιραστώ μαζί σας κάποια ηχηρά μηνύματα από ανθρώπους που παλεύουν για όλους εμάς, που αγωνιούν για την επόμενη μέρα αλλά και που αισιοδοξούν πως αν συμπεριφερθούμε υπεύθυνα θα τα καταφέρουμε! Ευχαριστώ τον διευθυντή της ΜΕθ του ΓΝΛ Δρ Λάκη Παλάζη, την κλινική εκπαιδεύτρια της ΜΕΘ Maria Foka για την συνεργασία, την MariaNektaria Gabriel για το μοντάζ και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια!
#μαζί_θα_τα_καταφέρουμε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ