Ο Στάθης Σχίζας μοιράστηκε με κοινό και συμπαίκτες του στο Survivor, την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, προκαλώντας τη συγκίνηση όλων, αλλά και της συντρόφου του Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία έκανε σχετικό story.

Ο πατέρας του Στάθη Σχίζα έχει 95% αναπηρία και ο παίκτης του reality ανέφερε: «Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά είναι δύσκολη. Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι, όμως έχει μια νόσο που τον έκανε παράλυτο, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια. Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει.Μου έχει λείψει πάρα πολύ, θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω».

Ακόμα, ο Σ΄ταθης Σχίζας τόνισε: «Ήμασταν κολλητοί, πηγαίναμε παντού μαζί. Και την μάνα μου την λάτρευα, αλλά με τον πατέρα μου είχαμε μια άριστη σχέση. Πάλι τον λατρεύω και αυτός το ίδιο, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του τα πω όσα θέλω».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τη σειρά της θέλησε να κοινοποιήσει το εξής μήνυμα: «Όλα αυτά που έχεις περάσει, σε έχουν κάνει να είσαι αυτό που είσαι σήμερα! Ο άνθρωπος που έχω γνωρίσει, έχω αγαπήσει και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν. Το στήριγμά μου και εγώ το δικό σου».

Ακόμα, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η μητέρα του αντιμετώπιζε καρκίνο και εξομολογήθηκε πώς έγινε πατέρας στα 20 χρόνια του, αλλά και στην κόρη του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ