Στην Ελλάδα επέστρεψαν ο Στάθης Σχίζας και η Χριστίνα Κεφαλά, μετά τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο νικητής του περσινού reality επιβίωσης θέλησε να βγει εκτός παιχνιδιού, ύστερα από τα όσα του μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν λόγο για ένα νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της ξανθιάς τηλεπερσόνας…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε χθες στο αεροδρόμιο και περίμενε τον σύντροφό της να επιστρέψει. Ο Στάθης Σχίζας μπήκε στο βανάκι της παραγωγής, ενώ το μοντέλο βρισκόταν λίγο πιο πίσω με το δικό της αμάξι.

Οι δύο παίκτες συνοδεύονταν από ανθρώπους της παραγωγής, ωστόσο ο πρώτος έκανε κάποιες δηλώσεις. Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας δεν θέλησε να μιλήσει για όσα έγιναν και την οικειοθελή του αποχώρηση, όμως τοποθετήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Πληροφορήθηκα πως στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό και δεν υπάρχει λόγος… Ντροπή σε όλους τους υπεύθυνους, έχει χαθεί τόσος κόσμος. Για το παιχνίδι έχουμε χρόνο να μιλήσουμε. Υπομονή και θα τα πούμε όλα», είπε.

Στάθης Σχίζας

Η Χριστίνα Κεφαλά, αντίστοιχα, δεν μίλησε στις κάμερες. Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό Μας.

«Χάρηκα που έφυγα νωρίς. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και τα παιδιά έχουν θολώσει και βλέπουν μόνο τα χρήματα πλέον. Μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο, δεν περίμενα ότι θα φύγω, αλλά μετά είπα μέσα μου ότι ναι, θα φύγω εγώ», είπε.

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μην έχει τη γκρίνια της Μαριαλένας. Η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα κι έπαιρνα κακή ενέργεια από την πλευρά της. Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια, επειδή μπορεί να μη με ήθελε η Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι», τόνισε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ