Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, ο οποίος πλέον απολαμβάνει την αγκαλιά της αγαπημένης του Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία του είχε λείψει όλο αυτό το διάστημα.

Το ζευγάρι θέλει να ξεκουραστεί και να κάνει διακοπές, ενώ, όπως αποκάλυψαν στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

survivor

«Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που την έχω στη ζωή μου. Μου βγάζει αυτή την αισθηματική ασφάλεια. Η Αλεξάνδρα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν κάτι που ζούσαμε οι δυο μας, αγαπιόμασταν. Οι κοντινοί μας άνθρωποι το ήξεραν, αλλά λόγω του παιχνιδιού αναγκαστικά έγινε γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε, περνούσαμε ωραία», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στον σύντροφό της λέγοντας:

«Νιώθω συγκίνηση, νιώθω ευτυχία, είμαι πολύ περήφανη για τον Στάθη. Ο κόσμος κατάλαβε τον χαρακτήρα του, είδε τη στάση που είχε στο παιχνίδι και επιβραβεύτηκε για όλα αυτά. Ήταν κάτι πολύ πιθανό να γίνει. Δεν ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα, επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις ψήφους, αλλά όλα ήταν με το μέρος μας. Θα πάμε διακοπές, θέλω να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω. Ήταν μια κουραστική χρονιά. Όταν τελείωσε το J2US, ξεκίνησε απευθείας το Survivor, οπότε συνέχεια με απασχολούσε κάτι. Το καλό είναι ότι στο τέλος και οι δύο καταφέραμε να βγούμε νικητές».

Τέλος, αποκάλυψε εάν κάνουν σχέδια γάμου: «είναι νωρίς για τέτοια σχέδια. Εγώ βγήκα πρόσφατα από έναν γάμο και θεωρώ ότι δεν μας έχουν πάρει τα χρόνια. Η συγκατοίκηση είναι πιο πιθανό πλάνο. Είμαι σε φάση που ψάχνω για ένα μεγαλύτερο σπίτι, οπότε είναι το κατάλληλο timing. Τον Στάθη τον ξέρω δέκα χρόνια και νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι γραφτό να συμβούν. Πολλές φορές την ευτυχία την έχεις κοντά σου, αλλά μπορεί να μην την έχεις αντιληφθεί».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ